Відпочинок в Туреччині, Єгипті, Домінікані, ОАЕ, Україні...

Новости

Можливість отримати МУЛЬТИ візу! Коротка подорож Словаччиною! Дати виїзду 29.05, 19.06, 10.07, 07.08, 04.09

Вартість туру при оплаті:

Більше 5 тижнів 2 682 грн (155 євро)


Більше 4 тижнів 2 768 грн (160 євро)


Менше 4 тижнів 2 855 грн (165 євро)



Програма туру:

День 1
7:30 Збір групи на ж/д вокзалі. 8:00 Виїзд зі Львова. Денний переїзд до Словаччини.
Орієнтовно о 15:00 прибуття в м.Попрад. Поселення в готелі. Вільний час. До Ваших послуг - прекрасний релакс в аквапарку Аквасіті (м. Попрад) Повноцінний відпочинок вам пропонує центр "Aquacity" Попрад. Вода в його басейнах круглий рік прогріта до температури +30 +38 градусів. Для вас діють 13 критих та відкритих басейнів, безліч водних атракціонів, дитячі майданчики, сауни, бари та кав'ярні. Відкрито також велнес-центр з інгаляційними кабінетами, лікувальними масажними ваннами і сніжною печерою (орієнтовно 16 євро-дорослі, 12 євро — діти).

День 2
Сніданок. Виїзд на екскурсію до Польщі м.Краків. Під час оглядової екскурсії по Кракову ми побачимо: Барбакан, який разом із Флоріанськими воротами і оборонними стінами оточував колись увесь Старий Краків, Королівський шлях, Головний Ринок – найбільша у Європі міська площа з оригінальною шахматною забудовою, Колегіум Маюс - Ягелонський університет - один із найстаріших навчальних закладів Європи, Сукенніци – торгові ряди повні сувенірів і виробів краківських ремісників, а рівно в полудень з 81-метрової вежі Маріацького костелу Св. Діви Марії- почуємо виконання хейналу – величної пісні, що виконується на трубі, в пам”ять про врятуванння Кракова у XIII ст. від захоплення татарськими кочівниками. Eкскурсія на Вавель - Королівський Замок, включений в список ЮНЕСКО. З X по XVI вв. був королівською резиденцією. Ми також побачимо Кафедральний собор, в якому проходили коронації польських королів, королівські гробниці, Дзвін Сигізмунда. Вільний час (обід - орієнтовно 5є). Орієнтовно о 17:00 повернення в Словаччину.
Ночівля в Попраді.

День 3
Сніданок. Виїзд в Ліптовський Мікулаш. Пропонуємо провести приємні години в СПА в аквапарку Татраландія. Тут для вас: 29 водних гірок та слайдів (9 з них відкриті цілий рік), 11 басейнів (8 критих) з термальною водою, критий комплекс тропічних розваг «Острів піратів» з дитячим куточком, гавайським баром і просторими залами для відпочинку, з вікон яких відкривається чудовий вид на Татри (вхідний квиток орієнтовно 18 євро ). Ввечері повернення в Попрад. Ночівля.

День 4
Сніданок. Виселення з готелю. Час на закупи в супермаркеті TESCO. Виїзд на Україну. Прибуття у Львів (орієнтовно о 20:00).


У ВАРТІСТЬ ВКЛЮЧЕНО:

- проживання в готелі 3* в Попраді (3 ночі)
- сніданки
- екскурсія по Кракову
- проїзд автобусом євро класу
- супровід керівника групи


ДОДАТКОВО ОПЛАЧУЄТЬСЯ:

- віза+страхівка 45 євро дорослі (діти, студенти стаціонару до 21 р., та непрацюючі пенсіонери – 10 євро)
- факультативні екскурсі

показати все Новости
Заказать
звонок