Відпочинок в Туреччині, Єгипті, Домінікані, ОАЕ, Україні...

Новости

Мультитур Братислава+Відень.Виїзд 30.05.13 та 27.06.13 від 1910 грн.

 

Вартість туру

 

При оплаті туру більше 8 тиж.

1910 грн

При оплаті туру більше 6 тиж.

2130 грн

При оплаті туру менше 6 тиж.

2460 грн

Програма туру:

День 1

Львів. 15:00 – Пішохідна екскурсія «Тільки у Львові...». Запрошуємо на прогулянку середньовічним Львовом. Тут завмирає час... Вузенькими вуличками розливається аромат ранкової кави, кличуть своїми дзвонами святині... Костел Успіння, Домініканський Собор, Церква Св. Юра..., гостинно відкриваються двері Старої Аптеки, а кожен камінчик на площі Ринок несе крізь віки свою історію... Вільний час.

17:00 Виїзд зі Львова. Переїзд по території України та Словаччини.

День 2

 

 

Прибуття в Словаччину. Оглядова екскурсія Братіславою. Історична частина міста зустрічає гостей розмаїттям історичних епох, що створює неповторну і захоплюючу атмосферу столиці Словаччини.
Екскурсію розпочнемо з королівського замку, історія якого зароджується у І столітті нашої ери. З часів свого заснування  замок бачив чимало подій європейського масштабу. Варто згадати хоча б те, що тут свого часу побував російський цар Петро І. Саме тур давав свої перші концерти юний Моцарт. Але найяскравіший період замку пов’язаний з часами правління імператриці Марії Терезії.
Вирушаємо далі. Перед нами Палац Прімаса. Це один з найгарніших палаців міста. Сьогодні тут розташований муніципальний музей, в якому зберігається унікальна колекція гобеленів. А у Соборі Святого Мартіна протягом майже 300 років проводилась коронація угорських королів. В центрі Головної площі, в будівлі Старої Ратуші, сьогодні розташований Міський музей.

Вільний час для того, щоб самостійно оцінити красу словацької столиці.

Поселення в готель в Братіславі.

 Ввечері дегустація словацьких вин (факультативно 25 Є/особа).

Ночівля.

День 3

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Братіславі. Для бажаючих – факультативна поїздка до Відня (45 Є/дорослі, 35 Є/діти до 12р.) Відень - місто розкішних палаців, величних площ, мальовничих вуличок. Це місто на річці Дунай, оточене зеленим намистом Віденського лісу. Місто поетів і композиторів, місто блискуче, але затишне, життєрадісне і замріяне. Місто захоплююче і вічне... Відень - це два тисячоліття Великої історії.
Під час оглядової  пішохідної екскурсії ви побачите Собор Св. Стефана, зимову резиденцію Габсбургів - палац Хофбург, площу Св. Михайла, відомі кав’ярні Central і Demel, пішохідну вулицю Кольмаркт, фонтан Мудрості, імператорські покої, ну і, звичайно ж, Віденську Оперу. А знайомство з легендами та переказами цього міста занурить вас у епоху минулих століть.

16:00 Виїзд з Відня до Братіслави. Переїзд до м. Попрад. Поселення в готель. Ночівля

День 4

 

Сніданок. Виселення з готелю. Пропонуємо відпочинок в аквапарку  "Aquacity" Попрад. Вода в його басейнах круглий рік прогріта до температури +30 +38 градусів. Для вас діють 13 критих  та відкритих басейнів, безліч водних атракціонів, дитячі майданчики, сауни, бари та кав'ярні. Відкрито також велнес-центр з інгаляційними кабінетами, лікувальними масажними ваннами і сніжною печерою (орієнтовно 18 євро-дорослі, 14 євро - діти).

13:00 Виїзд на Україну. Переїзд по території Словаччини. Пізнє повернення до Львова.

У вартість включено:
- проживання в готелях туристичного класу
- сніданки
- проїзд автобусом євро класу
- екскурсії згідно програми, супровід керівника групи
- страхівка мед. і від нещасного випадку

Додатково оплачується:
- віза 45 євро дорослі (діти, студенти стаціонару до 21 р., та непрацюючі пенсіонери – безкоштовно)
- факультативні екскурсії
- особисті витрати

показати все Новости
Заказать
звонок