Відпочинок в Туреччині, Єгипті, Домінікані, ОАЕ, Україні...

Новости

БАЛКАНСЬКИЙ ЕКСПРЕС екскурсійно-відпочинковий автобусний тур.Виїзд 01.05.14 - 3119 грн.

01.05
чт

08:30. Збір групи на автобусній стоянці залізничного вокзалу м. Львів.
09:00. Виїзд зі Львова. Переїзд територією України, Угорщини та Сербії.

 

02.05
пт

Переїзд територією Чорногорії. Ви матимете унікальну можливість проїхати вздовж третього за глибиною каньйону в світі, побачити річку Морачу та засніжені гірські масиви Дінарських Альп.Прибуття в м. Будва в обідній час. Поселення в готель/віллу.
Пішохідна оглядова екскурсія по м. Будва.
Будва — місто на березі Адріатичного моря, яке було засновано понад 2500 років назад. Серце Будви — Старі Град, фортеця, яка розташована на півострові, і є яскавим взірцем середземноморської архітектури. Стару Будву пронизують вузенькі вулички, які ведуть до міської цитаделі, поруч з якою знаходяться церкви Св. Івана і Святої Трійці.
Вільний час. Вечеря. Ночівля.

03.05
сб


Сніданок.
Екскурсія до Которської затоки: міста Котор і Пераст, острів Богородиця на Рифі.
Вартість: 20 Євро.
Которська затока — найбільша бухта на Адріатичному морі. Територія довкола Которської затоки була заселена ще з часів античності, до наших часів тут збереглося безліч старовинних міст, багато з них, такі як Котор і Пераст, є важливими туристичними центрами Чорногорії.
Котор — адміністративний, культурний, релігійний, освітній та економічний центр Которської затоки. Візитною карточкою Котора є Кафедральний Собор Св. Трифона — видатний взірець романської архітектури. Через унікальну суміш архітектурних стилів і надзичайно багату культуру стару частину Котора було у 1979 році внесено до списку всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО.
Пераст — старовинне місто, історія якого сягає двох тисяч років. Свого розквіту місто досягає у XVIII ст. Саме у цей час у Перасті було збудовано дев'ятнадцять палаців у бароковому стилі і близько двадцяти католицьких і православних церков, які у майже незмінному вигляді збереглися до теперешніх часів.
Острів Богородця на Рифі — єдиний рукотворний острів на Адріатиці. Його було насипано над рифом після того як у 1452 році два моряки з Перасту знайшли на ньому ікону Богородиці, яка зцілила одного від хвороби. У XVII cт. на острові було збудовано церкву. Протягом століть церква отримувала від заможних мешканців і капітанів дари, які тепер можна побачити у скарбниці і музеї, розташованих на острові.
На зворотній дорозі — відпочинок на пісочному пляжі Яз.
Вільний час. Вечеря. Ночівля.

04.05
нд


Сніданок.
Екскурсія на Скадарське озеро. Вартість: 35 Євро.
Скадарське озеро — найбільше озеро на Балканському півострові. В 1983 озеро та навколишню територію було проголошено Національним парком. Площа озера складає близько 370 км², але у весняний час може збільшуватися до 540 км². 2/3 території озера належить Чорногорії, менша частина — Албанії. Це один з найбільших пташиних заповідників Європи, в якому мешкає 270 різновидів птахів, серед яких й останні пелікани в Європі. Вздовж берегів розташовані острови Враніна, Лесендро, Грможур, Старчево, Морачнік та ін. Велика кількість культурно-історичних пам'яток давнини звідчить про багату історію цього регіону.
Гостей чекатимуть надзвичайні краєвиди, тепла і дружня атмосфера на кораблику, купання в озері та вишукані рибні страви в ресторані
.
Вільний час. Вечеря. Ночівля.

05.05
пн


Сніданок.
Екскурсія в монастир Острог. Вартість: 20 Євро.
Острог — найбільша християнська святиня на території Чорногорії, місце чудесних зцілень і оздоровлень. Монастир знаходиться у скелях на висоті 900 м над рівнем моря, заснований ще у XVII ст. він і донині є паломницьким центром християн усіх конфесій. В одній із печерних церков покояться нетлінні мощі засновника монастиря Св. Василія Острозького Чудотворця.
Вільний час. Вечеря. Ночівля.

06.05
вт


Сніданок.
Екскурсія в Албанію: міста Дуррес і Тирана. Вартість: 35 Євро.
Дуррес — друге за величиниою місто Албанії, розташоване на узбережжі Адріатичного моря, має древню і насичену подіями історію.
Тирана — столиця Албанії, економічний і культурний центр країни. Історія міста розпочинається в 1614 р. з появою тут військ Османської імперії на чолі з генералом Сулейман-Пашою. Визначними архітектурними пам'ятками Тирани є ансамбль площі Скендербега, мечеть Ефем Бея, вежа з годинником.
Повернення в Будву.  Вечеря. Ночівля.

07.05
ср


Сніданок. Звільнення номерів.
Ранній виїзд з Будви.
Екскурсія в м. Цетінє.
Цетінє – колишня столиця Чорногорії, яка залишається і в наш час духовним та культурним центром Чорногорії. Відвідування Цетінського монастиря, в якому знаходяться поховання владик і резиденція митрополита Чорногорії. А з середини XX ст. в монастирській церкві Різдва Пресвятої Богородиці зберігаються мощі Івана Хрестителя та частина Чесного Хреста.
Переїзд територією Чорногорії  та Сербії. Зупинка на обід у мальовничому ресторанчику, розтшованому біля гірської річки (факультативно). Протягом подорожі Ви побачите Златібор — славетну туристичну гірську область на південному заході Сербії, відому своїми сосновими лісами і надзвичайно чистим повітрям.
Прибуття в м. Белград. Поселення в готель. Ночівля.

08.05
чт

Сніданок. Звільнення номерів.
Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія по м. Белград.
Белград — столиця Сербії і одне з найстародавніших міст Європи, яке розташоване на берегах двох річок, Сави і Дунаю. Поєднання східної та західної культур яскраво відобразилось в архітектурі Белграду. Серед історичних пам'яток варто побачити парк Калемегдан із Белградською фортецею, Собор Св. Сави, чотири королівські палаци, центральну пішохідну вулицю Князя Михайла.
Вільний час. Переїзд територією Сербії та Угорщини.

09.05
пт

Переїзд територією України. Прибуття до Львова в обідній час.

У вартість включено:

- проїзд автобусом;
- супровід гіда;
- екскурсія по Будві і Белграду;
- проживання: 5 ночей у Будві, приватна вілла, сніданки + вечері;
- 1 ніч у Белграді, готель 3*, сніданок;
- курортний збір;
- мед. страхування.

 

Додатково оплачується:

- екскурсії;
- консульський збір посольства Угорщини 35 Євро + 20 грн.

Розрахунок за туристичні послуги здійснюється в національній валюті України, гривні, по готівковому курсу міжбанку, встановленому на день оплати таких послуг.

показати все Новости
Заказать
звонок