Відпочинок в Туреччині, Єгипті, Домінікані, ОАЕ, Україні...

новости

Гостинний БАТУМІ запрошує! АКЦІЯ на вильоти із Києва в період з 09.06 по 14.06.2015!!! 7 404 грн.($335) на 6 днів!

Diana 3 * (Кобулеті) ВВ - 7 404 грн.($335) 

Intourist Palace 5* (Батумі) BB - 12 265 grn. ($555) 

Ціна вказана на одного дорослого в двомісному номері  5 ночей / 6 днів .

У вартість включено:

Авіапереліт рейсами DAT4521 / 4522 Київ (Жуляни) - Батумі - Київ (Жуляни) в салоні економ-класу
• Проживання 5 ночей на базі сніданків

Трансфер аеропорт - готель - аеропорт

Diana Hotel 3*

Готель Діана - тризірковий готель в курортному місті Кобулеті, який розмістився в тихій і спокійній атмосфері, в пішій доступності від пляжу і в той же час далеко від метушні міста. Море і сосни створили помірно вологий клімат, сприятливий для лікування і відпочинку. Щоденні прогулянки в сосновому парку в поєднанні з цілющим морським повітрям заряджають здоров'ям і бадьорістю, а також відмінним настроєм на цілий рік, до наступної відпустки.

При цьому за 30 хвилин Ви можете легко дістатися від готелю до Батумі.

До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, цілодобова стійка реєстрації та відкрита тераса.

Номери оформлені в стилі мінімалізму, в яскравих тонах. У всіх номерах є телевізор з кабельними каналами, кондиціонер, електричний чайник і міні-холодильник. В окремих ванних кімнатах номерів передбачений фен.

Цілий рік для гостей готелю - сніданок по системі «шведський стіл» з 8:00 до 11:00 з широким асортиментом страв у ресторані на 1-му поверсі.

Обідати і вечеряти можна в ресторані готелю, де подаються страви грузинської та європейської кухні, винна карта і асортимент алкогольних напоїв, щоб гості не відчували ні голоду, ні спраги. На території готелю є зручності для приготування барбекю.

З початку літа Діана 3 * відкриває літню площадку, де гостям надається можливість спробуватирізноманітність літніх коктейлів і прохолодних напоїв, а грузинські майстри кулінарного мистецтва здивують Вас асортиментом страв, по-справжньому апетитних і смачних.

На мансардному поверсі готелю розташована мангальна зона з гриль-меню і лаунж-зона для релаксації і прийняття сонячних ванн в теплі літні дні.

В кінці дня можна розслабитися і замовити улюблений напій у барі або зіграти в більярд.

Додаткові послуги готелю: прокат автомобілів будь-якого класу, послуги гіда-перекладача, бронювання авіа, ж / д і автобусних квитків, покупка квитків у музеї, кінотеатри, на виставки, доставка квітів та ін.

Для юних гостей готель пропонує послуги дитячого клубу з нянею, безліччю іграшок, приладдям для малювання та сеансами улюблених мультфільмів. Без супроводу батьків допускаються діти віком від 5 років.

Гості готелю користуються безкоштовним пляжем, розташованим в 5 хвилинах ходьби. Для зручності відпочиваючих шезлонги і тіньові навіси надаються безкоштовно.

Intourist Palace 5*

Інфраструктура готелю.  До послуг ділових людей в готелі є два конференц зали: конференц-зал "Бетлемі" на 150 чоловік і малий конференц-зал на 40 чоловік. Обидва зали оснащено найсучаснішою аудіо - і відеотехнікою і є відмінним місцем для проведення конференцій, презентацій, тренінгів, а також концертів, урочистих банкетів і гала-вечерь. Також для корпоративних заходів можна скористатися послугами ресторанів. 

Сервіс: - конс'єрж-послуги цілодобово - посильний, портьє - супровід гостей в номери по прибуттю - можливість надання медичних послуг, виклик лікаря - обслуговування номерів цілодобове - пральня і хімчистка - камера зберігання - служба охорони цілодобово - безкоштовний безпровідний Інтернет - оренда автомобіля  

Розваги і спорт: - більярд - послуги салону краси, чоловіча і жіноча перукарня - фітнес-центр - закритий і відкритий басейни - оздоровчий центр готелю пропонує послуги високого рівня обслуговування.  Ресторани, бари: - три прекрасні ресторани - три бари  і нічний клуб "Діскоріум"

показати все новости
Заказать
звонок