Відпочинок в Туреччині, Єгипті, Домінікані, ОАЕ, Україні...

Новости

Санта запрошує вас на Новий Рік до Фінляндії! Виліт з Києва 28.12.16, 7 ночей. Від 35 216 грн.(1143 euro)

На Новий рік курорт Леві приймає тисячі гостей - дорослих і дітей, які приїжджають в країну Санта Клауса. На землі Санта Клауса, оленів і гномів ночами світить сонце і таємничо спалахує в небі північне сяйво. Всі знають, що в Лапландії є резиденція Діда Мороза, а точніше Санта Клауса. Туристи мають можливість дістатися до неї на собачій або оленячої упряжці, написати лист зі своїм бажанням. Уявити собі тільки, напередодні Нового 2016 року побачити самого що ні на є справжнього Санта Клауса і його гномів, які розкажуть усім бажаючим багато казок, легенд і цікавих історій.

Levitunturi 4* (Леві)

28.12.16 Levitunturi 4* DBL, ВВ - 70 400 грн (€2285)

Опис готеля:
Готель ідеально підходить для сімейного відпочинку з дітьми, а в новому розважальному комплексі відкрита велика ігрова кімната для дітей, боулінг і, головна сенсація, найбільший в Лапландії аквапарк, користування яким входить у вартість проживання.
Готель побудований за принципом альпійського села: 10 окремо розташованих житлових корпусів на 1-2 поверхи з обробкою з циліндрованного колоди, розташованих недалеко один від одного навколо готельного двору.
РОЗТАШУВАННЯ: СПА-готель Левітунтурі розташований поруч зі схилами (100м), в самому центрі курорту, в оточенні соснового лісу і 14 км до аеропорту Киттиля.
У номері: туалет, душ, фен (підлога з підігрівом у ванній), сейф, ТВ з плоским екраном з кабельними і платними каналами, в т.ч. російським каналом, радіо, прасувальний набір, сушильну шафу, чайник або кавоварка, холодильник або міні-бар, в номерах є також можливість користуватися інтернетом через телевізор за 5 євро в день.
Розваги і спорт: новий аквапарк «SPA Water World», розважальний центр з дитячим ігровим центром, боулінгом, баром і рестораном, спортивний центр, спа-відділення, ресторанний комплекс (щовечора тут грає жива музика і танцюють танго, вальс і хумпу), по п'ятницях і суботах відкритий караоке-бар і нічний клуб «Joiku» і «Seita». Для проживаючих в готелі вхід на всі вечірні заходи безкоштовний (крім спеціальних і святкових заходів). Гардероб безкоштовний тільки на час шведського столу, в решту часу - платний для всіх
ХАРЧУВАННЯ: в окремій будівлі ресторану. Сніданок, обід і вечеря - шведський стіл (повний холодний і гарячий з дитячим меню, кавою / чаєм і десертами) і a la carte. Нічне меню щодня до 02:00.
ДЛЯ ДІТЕЙ: аквапарк, ігровий центр (хол площею 300 м2 з надувним батутом у вигляді фортеці, сухим басейном з кульками, стіною для лазіння, машинами, іграми тощо), ігровий зал Нііла.

У вартість туру входить:

- авіапереліт (Київ - Кіттіля - Київ);
- проживання в готелі Levitunturi 4*;
- групові трансфер;
- харчування(BB);

- медичне страхування;

У вартість туру не входить:

- Віза 65 євро - дорослі., Дит. - 30 євро;
- Екскурсійні програми;
- Новорічні і Різдвяні вечері.

показати все Новости
Заказать
звонок